Støjdæmpning af bil

Støjdæmpning for bedre køreoplevelse

Når du transportere dig fra A til B i et motorkøretøj, kan en støjsvag køreoplevelse være et vigtigt parameter for mange. Det giver dig nemlig en øget komfort når du brugen bilen – måske vil du ligefrem komme til at holde af din bil i endnu højere grad end før. Som de første på markedet har Tectyl udviklet en speciel støjdæmpning til din bil. Denne behandling er baseret på miljøvenlige produkter, så det skåner vores klode. Behandlingen kan reducere støjniveauet i bilens kabine med op til 3,76 dB svarende til op til ca. 50% støjreduktion. Med andre ord er der altså tale om en mærkbar indvirkning.

Øget komfort

En Tectyl Støjdæmpning øger din komfort og arbejdsmiljøet i bilen. Det bliver nemmere at tale i telefon, høre radio eller bare føre en almindelig samtale i bilen. Støj er trættende og en støjdæmpning vil være en god mulighed for at opnå mere ro og komfort under kørsel. Bruger du mange timer i bilen, f.eks. ved at pendle til og fra arbejde, vil en øget komfort i din bil være uvurderlig.

Støjdæmpning til din bil?

Tectyl Støjdæmpning reducerer støj fra dæk og vej mærkbart og er perfekt til nyere biler og kassevogne. Hvis du gerne vil høre om mulighederne for at få en støjdæmpende behandling til din bil, så tøv ikke med at kontakte os snarest. Vi har mange års erfaring inden for området.

Fordele ved en Tectyl Støjdæmpning

Der er mange fordele ved at få støjdæmpet din bil ved hjælp af Tectyl:

  • Mindre støj og mere ro i bilen
  • Bedre komfort og køreglæde
  • Radio/musik og samtale i bilen bliver bedre
  • Optimal brugeroplevelse af håndfri telefon

Besparelse som tillægskøb

En Tectyl Støjdæmpning kan købes som enkeltbehandling eller som tillæg til din Tectyl behandling, hvilket medfører en betydelig besparelse, da vi i forbindelse med en rustbehandling i forvejen har bilen skilt ad. Du kan bestille tid her på siden eller du kan kontakte os og høre mere omkring servicen.

Booking i Viby

Book undervognsbehandling i vores afdeling i Viby.

Booking i Skanderborg

Book undervognsbehandling i vores afdeling i Skanderborg.

OBS:

Bilerne kan afleveres i Skanderborg afdelingen, med de hentes på ladvogn og køres til Viby afdelingen, hvor de behandles.

Ring gerne på tlf. 86282588 for mere info.