Lokal nummerpladeoperatør i Aarhus

 

Bedrebil er godkendt nummerpladeoperatør og vi tilbyder tjenester som ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.

  • Indregistrering af et køretøj med nyt registreringsnummer: 1180 DKK + 200 DKK i gebyr. I alt 1380 DKK.
  • Omregistrering af et køretøj uden tildeling af nyt registreringsnummer: 380 DKK + 100 DKK i gebyr. I alt 480 DKK.
  • Afmelding af et registreret køretøj: 60 DKK.

Samme priser er gældende hos SKAT

Vigtig info

Husk altid den originale registreringsattest. Husk, at der er 2 dele af attesten, hvis den er adskilt, skal begge medbringes. Hvis du har en blå attest, kan du altid ejerskifte bilen i alle private synshaller. Hvis du har den grønne (lille) attest, som blev udstedt indtil 2004, skal du checke at der står et ciffer i øverste højre felt (hvor der står: check / kontrolciffer). Hvis der ikke står et ciffer fra 1-10 her, skal du desværre til SKAT for at ejerskifte bilen.

Forsikringsbeviser, blanketter osv. er ikke længere nødvendige for at ejerskifte bilen. Hvis du registreringssyner en bil, indberetter synshallen resultatet til systemet, og du kan med det samme ejerskifte eller få nummerplader på bilen.

Medbring gyldig identifikation (pas eller kørekort). Blanketter bruges ikke længere, og i stedet skal man forevise gyldig ID.

Du skal vide hvilket forsikringsselskab, du vil indregistrere bilen hos. Du skal også vide, om du har brug for kaskoforsikring. Systemet sørger selv for resten. I starten er der enkelte forsikringsselskaber, som ikke virker i det nye register. Så kan du eventuelt vælge et andet forsikringsselskab, og så bede dit eget selskab om at flytte forsikringen bagefter. Sådan undgår du at gå forgæves. Der vil altid være gyldig forsikring, når du har valgt et selskab, fordi at forsikringsselskaberne skal acceptere dig som kunde digitalt og med det samme.

Du skal forbi SKAT hvis: Du skal betale afgift, eller hvis du har mistet din registreringsattest. Nogle ting kan du klare via SKATs hjemmeside, f.eks. kan du bestille en ny registreringsattest (men det tager tid, før du får den).

Har du ikke selv tid til at foretage registrering af dit køretøj, kan du downloade en fuldmagt i boksen til højre, hvor du giver tilladelse til at en anden person kan foretage registreringen for dig.