I 2000 startede brødrene Michael og Henrik Henriksen firmaet "Århus Industri- og Autolakering".

Med vores store erfaring og høje serviceniveau, fik vi hurtigt mange kunder, både private, bilforhandlere og større danske virksomheder.

Allerede i efteråret 2001 fik vi mod på mere, og åbnede derfor undervognscenter i baglokalerne af lakeringsværkstedet. Med en voksende kundekreds blev det nødvendigt at udvide, og i august 2005, flyttede undervogns-afdelingen over i nabobygningen, og blev dermed et af Danmarks største undervognscentre. Samtidig blev endnu en aktivitet startet op, idet vi blev Bilsyn Center og Motorkontor.

I 2012 overtog vi sammen med Alex Masters undervognscenteret i Skanderborg.

2017 blev så året hvor vi gik miljø vejen fuldt ud... mere følger her...

Undervognsbehandling med Tectyl

I dag er vi gået over til undervognsbehandling med Tectyl som tilbyder de mest miljøvenlige rustbehandlings-produkter. Den voksbaserede rustbeskyttelse har endda op til 30 % lavere forbrug af materialer end traditionelle behandlinger og markedets laveste indhold af opløsningsmidler. 

I dag har vi 12 ansatte. Vi sætter en ære i at yde en god service, og besvarer altid dit telefonopkald personligt. Hvis du kontakter os online, gør vi vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. Har du brug for at aflevere din bil meget tidligt, kan du inden vores åbningstid aflevere nøglen i en forsikrings-godkendt nøgleboks.