Udførelse af et bilsyn i Aarhus

Hvis du skal have synet din bil i Aarhus er du landet det helt rigtige sted. Alle bilejere kender det uundgåelige bilsyn. Vi har gjort processen nem for dig, så du slipper for alt bøvlet. Det gælder lige fra tidsbestilling, tiden op til synet og selve dagen for bilsyn i Aarhus.

Ved synet undersøger vi om din bil lever op til de lovpligtige minimumskrav, så du sikkert og trygt kan færdes på de danske veje.

Har du lyst, er du selvfølgelig velkommen til at være med under hele synsforløbet. Så kan du samtidig få gode råd af vore specialister om de ting der har betydning for sikkerheden, og som måske snart står for udskiftning eller reparation.

Vi byder på kaffe, te eller kakao imens.

Gennemgang af bil til syn

Når din bil skal synes starter vi med, at kontrollere bremser og tager derefter en prøvetur, hvor vi tester sikkerhedsseler og køreegenskaber. Derefter kontrollerer vi lys, lygter og div. kontrollamper for ABS, airbag og motorlampe OBD inden vi foretager en miljømåling og tester for bl.a. udledning af kulilte.

Herefter tjekkes bilens ID, stelnummer og kilometerstand og på liften kontrollerer vi styretøj, undervogn, hjulophæng og rust.

Automatisk synsindkaldelse

Første gang din bil skal til syn, er fire år efter første registreringsdato. Herefter skal den synes hvert andet år. Du modtager automatisk en indkaldelse til bilsyn i din eboks. Når du har modtaget indkaldelsen skal du bestille tid hos os. Det kan du gøre online eller telefonisk.

Det tager typisk ca. 20 minutter at syne din bil ved et almindeligt periodisk syn. Et toldsyn tager ca. 30-40 min.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os så vi kan få en snak om syn af din bil.