Undervognsbehandling i Aarhus og Skanderborg med Tectyl

Det danske klima gør at din bil er særlig udsat for rustangreb. Biler produceres nemlig ikke med tanke på, at de skal benyttes i et klima som vi har herhjemme i Danmark. Det er derfor en rigtig god idé, at beskytte din bil mod rust ved at give den en ekstra undervognsbehandling.

Tectyl rustbeskyttelse er en af Danmarks bedste og mest grundige rustbeskyttelser og er baseret på 75 års erfaring og kontinuerlig udvikling. Rustbeskyttelsen udføres altid af specialteknikere og tilpasses din bils fabrikat, model og årgang.

Hybrid- og elbiler bliver mere og mere populære – og det forstår vi godt. Hos BedreBil.dk sørger vi selvfølgelig for, at din hybrid- eller elbil kan få en rustbeskyttende behandling, så den kan klare det danske klima. Vi har special uddannede teknikere til hybrid- og elbiler, så du kan vide dig sikker på, at få et perfekt og holdbart resultat.

Vi tilpasser fremgangsmåden alt efter bilen, så dit køretøj får den mest optimale og dækkende behandling. Med en rustbeskyttelse er du med til at sikre, at bilens levetid forlænges. Hvis du vil undgå problemer med rust, så anbefaler vi at du rustbeskytter din bil så tidligt som muligt – og helst når bilen er fabriksny.

Vi gør rustbeskyttelse til et let valg

Vi tilbyder en række forskellige ydelser, som alle har en positiv indvirkning på din bil inden for forskellige parametre. Det er således muligt at give din bil en støjdæmpende behandling, hvor støjen kan sænkes med helt op til 50 %. Det er med til at give en øget komfort, hvilket du kan læse meget mere om lige her.

Vi tilbyder også både en komplet voksbaseret undervognsbehandling samt en vandbaseret miljøbehandling. Begge behandlinger kommer din bil til gode, i forhold til at afvise rustdannelse.

  • Voksbaseret komplet undervognsbehandling
  • Vandbaseret miljøbehandling
  • Støjdæmpning

Hvad koster rustbeskyttelse af bil?

Prisen på at få rustbeskyttet din bil kan vi ikke give et entydig svar på. Det anhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig, hurtigt at kunne se prisen på rustbeskyttelse for netop din bil og booke en tid der passer dig. Vi dækker tre byer i det østjyske, så klik dig videre på et af de nedenstående links og se din pris og book allerede i dag.

Undervognsbehandling i Viby, Aarhus

Undervognsbehandling i Skanderborg

Booking i Viby

Book undervognsbehandling i vores afdeling i Viby.

Booking i Skanderborg

Book undervognsbehandling i vores afdeling i Skanderborg.

OBS:

Bilerne kan afleveres i Skanderborg afdelingen, med de hentes på ladvogn og køres til Viby afdelingen, hvor de behandles.

Ring gerne på tlf. 86282588 for mere info.