FAQ Tecyl undervognsbehandling

Undervognsbehandling

På denne side finder du svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet omkring Tectyl undervognsbehandling på vores værksted i Aarhus.

 Kontakt os gerne på tlf. 86 28 25 88, hvis du har yderligere spørgsmål.

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Klik på et af nedenstående links og find priser for dit bilmærke og model.

Undervognsbehandling i Viby, Aarhus

Undervognsbehandling i Skanderborg

Undervognsbehandling i Horsens

Hos BedreBil.dk tager en Tectyl komplet undervognsbehandling én enkelt dag. Du kan aflevere bilen om morgenen og afhente den igen samme eftermiddag. 

Hos BedreBil.dk står vi inde for god kvalitet. Vi sørger for god afrensning af bund og hjulkasser. Vi varmlufttørrer bunden før behandlingen, så når vi begynder selve behandlingen er det på en ren, tør og varm bund. Vi fotodokumenterer alle behandlinger, så du kan se at hjul, inderskærme, bundskjolde mv. bliver afmonteret.

Ja, Tectyl produktet kan godt arbejde sammen med andre undervognsprodukter. Så har din bil før fået et andet produkt, kan vi genbehandle med Tectyl.

Du kan evt. bestille en tid til en GRATIS rustkontrol, hvor vi sammen med dig kan tjekke, hvilken behandling din bil har brug for.

Er dit spørgsmål ikke blevet besvaret?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på 86 28 25 88 hvor vi står klar til at besvare det.  

Booking i Viby

Book undervognsbehandling i vores afdeling i Viby.

Booking i Skanderborg

Book undervognsbehandling i vores afdeling i Skanderborg.

OBS:

Bilerne kan afleveres i Skanderborg afdelingen, med de hentes på ladvogn og køres til Viby afdelingen, hvor de behandles.

Ring gerne på tlf. 86282588 for mere info.

Book undervognsbehandling i vores afdeling i Viby.