BedreBil er en del af Nordic Bilsyn

Vi er hos BedreBil.dk, en del af Nordic Bilsyn. Nordic Bilsyn er kendetegnet ved at være lokale synshaller med tæt og nær kontakt til vores kunder. Her forstår vi vigtigheden i, at være en lokal aktør hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi er fleksible og ønsker at vores kunder kører herfra med en god og positiv oplevelse. Vi står klar med hjælpen, hvilket både gælder faglig kompetent sparring og ikke mindst en grundig og effektiv syns tid.

Vi vægter den personlige kontakt rigtig højt, hvorfor du, når du aflægger BedreBil.dk et visit, møder de samme synsmænd hver gang. Torben og Michael er vores faste synsmænd, og de har hver i sær mange års erfaring inden for syns branchen.

Hvad er Nordic Bilsyn?

Nordic Bilsyn er en forening, som består af erfarne og selvstændige synshaller. Alle sammen, har vi lang erfaring og deraf alle fornødne kompetencer til at efterse køretøjer på effektiv tid.

Foreningen så dagens lys i 2022, og blev stiftet på baggrund af manglen på lokalforankret synshaller. Vi ønsker nemlig at være en aktiv spiller og tæt på vores nærmiljø. Med valget af NordicBilsyn’s tjenester er du med til at støtte op lokalt.

Nordic Bilsyn har strenge krav til kvalitet og kontrol, og du kan derfor vide dig sikker på, at du vil modtage en professionel og nærværende service og gennemgang. Alle synshaller i foreningen er således selvfølgelig godkendt af færdselsstyrelsen til at foretage bilsyn og desuden godkendt af SKAT som nummerplade operatør.