Synshal i Århus

Er din bil blevet indkaldt til syn? Så er du velkommen hos BedreBil.dk i Viby.

Vi er din pålidelige partner for en professionel synsoplevelse for køretøjer op til 3.500 kg. Vores synshal i Århus er specialiseret i at foretage syn på forskellige typer køretøjer, herunder personbiler, varebiler, trailere, motorcykler, campingvogne med mere. Vi sikrer, at dit køretøj lever op til alle synskrav og sikkerhedsstandarder uanset, hvilken type køretøj du har. 

Kompetente medarbejdere

Vores erfarne synsmedarbejdere, Torben og Michael, står klar til at udføre dit bilsyn i Århus. Med mange års erfaring inden for branchen sikrer de, at hvert køretøj gennemgår en omhyggelig synsproces, hvor alle aspekter vurderes for at garantere overholdelse af gældende standarder og din bils sikkerhed.

Imens vi foretager synet af dit køretøj, har du mulighed for at slappe af i vores venteområde, hvor du kan nyde en kop kaffe. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og derfor taget det kun cirka tyve minutter at fuldføre synet på dit køretøj i vores synshal i Århus.

BedreBil.dk er en del af Nordic Bilsyn

BedreBil.dk er en del af Nordic Bilsyn, der er en sammenslutning af erfarne og selvstændige synshaller. Nordic Bilsyn sætter strenge krav til kvalitet og kontrol, hvilket garanterer, at du vil opleve en professionel og nærværende service samt gennemgang i vores synshal i Århus. Samtlige synshaller i foreningen er naturligvis godkendt af Færdselsstyrelsen til at udføre bilsyn og er ligeledes godkendt af SKAT som nummerpladeoperatører.

Book tid til bilsyn i Århus

Nu er det lettere end nogensinde at reservere tid til dit bilsyn i Århus. Brug vores online bookingsystem til at finde en passende dato, eller ring til os på telefon 86 28 25 88 for at aftale en tid. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores synshal i Århus.

Viby

Bestil tid til syn i vores afdeling i Viby.