Syn af campingvogn i Århus

Den 01.06.2023 trådte en ny regel i kraft i forbindelse med syn af trailere og påhængskøretøjer, herunder campingvogne. Dette betyder specifikt, at det ikke længere er nok, at synshallen anvender donkraft til at løfte de tunge påhængskøretøjer. Derimod skal synsmedarbejderen syne campingvognen ved brug af en godkendt lift eller en inspektionsgrav.

De nye regler er til for at skærpe sikkerheden, samt sikre et bedre og mere ensartet syn af campingvogne og andre påhængskøretøjer. Reglen gælder for påhængskøretøjer med en vægt på mellem 750 kg og 3500 kg, hvilket har den betydning, at der nu er langt færre synshaller, der kan tilbyde syn af campingvogne, trailere og lignende.

Hos BedreBil.dk tilbyder vi syn af din campingvogn i Århus, og vi dækker derfor et større geografisk område i Østjylland. Hos os kan du trygt få synet din campingvogn, da vi altid arbejder professionelt og grundigt med vores syn. Vi tilbyder ligeledes omsyn, hvis dette skulle være nødvendigt.

Ved synet undersøger vi om din bil lever op til de lovpligtige minimumskrav, så du sikkert og trygt kan færdes på de danske veje.

Har du lyst, er du selvfølgelig velkommen til at være med under hele synsforløbet. Så kan du samtidig få gode råd af vore specialister om de ting der har betydning for sikkerheden, og som måske snart står for udskiftning eller reparation.

Vi byder på kaffe, te eller kakao imens.

Viby

Bestil tid til syn i vores afdeling i Viby.

Hvornår skal en campingvogn synes?

Mange campingvognsejere er i tvivl om, hvornår campingvognen egentlig skal til syn. Dt fungerer nemlig ikke på samme måde, som det gør med personbiler, hvor man får en indkaldelse ca. hvert andet år, medmindre du har en DK tempo 100 godkendt campingvogn. Derfor har vi kort opridset, hvornår en campingvogn skal synes. 

En campingvogn skal som udgangspunkt ikke synes, medmindre den skal omregistreres, eller hvis der skal ske ændringer i dens tekniske data. har du derfor en campingvogn, der skal omregistreres, så gælder følgende regler:

  • Hvis din campingvogn blev indregistreret for mere end 5 år siden, og det er mere end 1 år siden, at du sidst havde den til syn.
  • Hvis din campingvogn er under 5 år, skal den ikke til syn ved omregistrering.
  • Hvis du har importeret din campingvogn fra udlandet. Her skal den nemlig til et registreringssyn.


Kontakt os for at bestille tid til syn af din campingvogn i Århus. du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, eller selv booke din tid online her på vores side. 

Vi tilbyder også Tempo 100 til både Tyskland og Danmark.

Vil du vide mere?

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os så vi kan få en snak om syn af din bil.