Skal din bil til syn? Så er du velkommen hos BedreBil.dk i Viby. 

Vi er din sikre vej til en professionel synsoplevelse for køretøjer op til 3.500 kg. Vores synshal er specialiseret i syn af forskellige køretøjer, herunder personbiler, varebiler, trailere, motorcykler, campingvogne med mere. Vi sikrer, at dit køretøj opfylder alle synskrav og sikkerhedsstandarder uanset, hvilket køretøj du kører.

Erfarne medarbejdere

I synshallen bliver du mødt af de dedikerede og erfarne medarbejdere, Torben og Michael, der begge har mange års erfaring fra branchen med sig. Deres ekspertise sikrer, at hvert køretøj gennemgår en grundig synsproces, hvor alle aspekter vurderes for at sikre overholdelse af gældende standarder og din bils sikkerhed.

Mens vi syner dit køretøj er du velkommen til at slappe af i vores venteområde, hvor du kan nyde en kop kaffe. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og derfor tager det kun cirka tyve minutter at gennemføre synet på dit køretøj.

En del af Nordic Bilsyn

BedreBil.dk er en del af Nordic Bilsyn, der er en forening, der består af erfarne og selvstændige synshaller. Nordic Bilsyn har strenge krav til kvalitet og kontrol, og du kan derfor være sikker på, at du vil modtage en professionel og nærværende service og gennemgang i vores synshal i Aarhus. Alle synshaller i foreningen er godkendt af Færdselsstyrelsen til at foretage bilsyn og desuden godkendt af SKAT som nummerpladeoperatør.

Bestil tid til bilsyn i Aarhus

Det har aldrig været nemmere at booke tid til bilsyn. Brug vores online bookingsystem og find en dato, det passer dig at tage din bil til syn. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 86 28 25 88 for at bestille en tid til dit bilsyn. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores synshal i Aarhus.